Zrážka kamióna s rýchlikom, napadnutý záchranár aj policajti v Poprade

23.07.2007 Celý región

Zrážka kamióna s rýchlikom: Na železničnom priechode bez závor regulovanom svetelnou signalizáciou v Humennom na Poľnej ulici dnes o 09. 50 h došlo k dopravnej nehode - zrážke kamióna jednej Vranovskej spoločnosti s rýchlikom ...
Rušeň z rýchlika narazil do pravej strany ťahača kamióna, ktorý hneď odhodilo nabok, odtrhlo kabínu a prevrátilo ju. Vodič utrpel zranenia, z ktorých sa bude liečiť nad 42 dní. Nehodu vyšetrujú Humenskí dopravní policajti. U vodiča aj rušňovodiča nezistili požitie alkoholu. Predbežne je vyčíslená celková škoda vo výške 600 000, - Sk.
Nehodu zavinil vodič kamióna porušením príslušných ustanovení zákona o premávke na pozemných komunikáciách

Napadnutý záchranár aj policajti v Poprade
Dnes okolo 08,35 hod. bola vyslaná policajná hliadka Obvodného oddelenia v Poprade do jedného z obytných blokov v meste na vykonanie asistencie na požiadanie pracovníkov výjazdu EMS s.r.o.
Zasahujúci zdravotníci požiadali políciu o pomoc pri predvádzaní 31 ročného agresívneho muža , ktorý mal byť ošetrený v nemocnici , čo on odmietal.
Muž aj po príchode polície bol útočný, na výzvy nereagoval a nožom zaútočil aj na policajtov.
Dvom policajtom spôsobil bodnorezné poranenia na rukách s dobou liečenia približne 7 dní a pracovníka zdravotníckej služby bodol do ľavej časti hrudníka. Ten sa bude zo zranenia liečiť asi 10 dní.
Policajti použili donucovacie prostriedky a varovné výstrely v súlade so zákonom . Útočníka následne previezli do nemocnice.
Je podozrivý zo spáchania trestných činov ublíženia na zdraví a útoku na verejného činiteľa.
 

Vyberte región

mark